Wie zijn wij

Kafko is opgericht in 2009. De oprichters Corina en Peter van der Weerd zijn echter al vele jaren werkzaam met espresso machines.


Peter begon  in juni 1979 bij zijn vader te werken in de technische dienst van Cimbali espresso machines. Zijn vader verkocht in 1991 zijn bedrijf (Espresso Holland) aan Smit en Dorlas koffie branders. Peter was daar werkzaam als chef TD tot 1995.


In 1995 begonnen Corina en Peter een eigen zaak met La Pavoni en ECM espresso machines. En starte ze met reparaties aan alle merken dat was toen nieuw, maar is heel leerzaam geweest nu zijn we 27 jaar later perfect instaat om alle espresso machines goed en snel te repareren.


In 2005 hebben we Alleborgh bv verkocht. En hebben we de nieuwe eigenaar nog een aantal jaren geholpen om de zaak goed over te kunnen nemen. Maar nu hebben we toch weer veel zin om terug te keren in ons oude vak! Maar niet meer vanuit Abcoude, maar Hoogersmilde is onze nieuwe thuishaven.


Nu na 43 jaar espressomachines te hebben gerepareerd vind ik het nog steeds leuk dus kom maar op met die defecte espressomachines.